Workshops

Workshops

Vanuit mijn eigen praktijk organiseer ik Yin XL-workshops met verschillende thema’s, evenals andere workshops. Om op de hoogte te blijven van mijn aanbod, volg mijn Instagram-account. Daar deel ik regelmatig updates over mijn recente en toekomstige workshops.

YIN XL
10 december 2023 van 10:00 – 13:00 uur

We bevinden ons in de overgang van de herfst naar de winter, een tijd waarin we meer naar binnen keren. In dit seizoen staat het element water centraal, wat geassocieerd wordt met yin. Dit is de laatste yin XL van dit jaar Met als thema naar binnen keren, voelen, verbinden, verteren en daarin vrijgeven van wat je niet meer dient.

Zijn er bepaalde gebieden waar jij aandacht aan wil besteden, laat het me gerust weten. Neem ik het mee in de XL.

 info

Beste geïnteresseerde,

Ik ben verheugd aan te kondigen dat ik een  Yin Yoga groep wil starten, genaamd “Yin  3.3.” Tijdens elke sessie zullen we 1 houding 3 keer herhalen, waarbij we 3 minuten in de houding blijven en 1 minuut rust nemen tussen elke herhaling. Elke sessie omvat in totaal 3 verschillende houdingen. Dit wordt een beleving, waarbij je dieper in de mystieke wereld van Yin Yoga duikt.

Onze groep zal bestaan uit maximaal 8 deelnemers om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De kosten voor elke sessie bedragen 17,50 euro.

Ik zou deze eens in de 14 dage n willen starten op woensdag van 12:15 tot 13:30 in de yoga studio in Zwolle. Je mag vooraf aangeven welk thema jij voor jezelf wilt meenemen in de sessie. Zodat je aandachtsveld op dat gebied vergroot wordt.

Als je geïnteresseerd bent in deelname, neem contact op. Ik verwelkom alle yin yogaliefhebbers om zich  aan te sluiten en samen een reis te beginnen…..

 Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in Yin 3.3!

 

Workshops aan scholen:

Er zijn meerdere scholen  (VO, MBO, HBO) waar ik workshops aanbied. Dit kan eenmalig of in een vorm van een traject. Thema’s waar je aan kan denken zijn:

  • kennismaken met yoga en of meditatie.
  • examenstress. (dit is veelal een traject)
  • mindfull hulpverlenen.
  • Hiernaast bied ik ook een yoga training aan jongeren met als thema: trouw aan jezelf. Zie folder hiernaast.