Bedrijven en workshops

Bedrijven

Ik bied bedrijven een programma op maat dat zich richt op coachende begeleiding in psychosociale vorm, gecombineerd met yoga. Mijn benadering is een harmonieuze mix van holistische en wetenschappelijke principes. Mijn diensten zijn ontworpen om werknemers te helpen beter voor zichzelf te zorgen, zowel op geestelijk als lichamelijk vlak.

Ik verzorg zowel individuele begeleiding als groepssessies. In groepssessies bied ik trajecten en workshops aan met diverse thema’s, zoals het ontdekken van drijfveren, karakterontwikkeling, het versterken van vaardigheden, het transformeren van overtuigingen en het verwezenlijken van dromen.

Een voorbeeld van mijn werk is het begeleiden van bedrijven bij het ontwikkelen van een missie/visie waarbij de betrokkenheid van werknemers centraal staat.

Daarnaast heb ik een succesvolle workshop georganiseerd voor een jeugdhulpverleningsinstantie met als focus “mindful hulpverlenen”.
Tevens bied ik workshops voor scholen aan.

Als je geïnteresseerd bent in het aanbieden van yoga in combinatie met persoonlijke ontwikkeling aan jouw werknemers, sta ik klaar om samen met jou een maatwerktraject te creëren.

Contact