Yin coaching

Yin coaching individueel of in kleine kring

  • Heb je fysieke pijn (bv. schouder, rug, nek)?
  • Wil je jouw lichaam beter voelen?
  • Wil je leren omgaan met emotionele pijn?
  • Wil je ontspannen en bewust ademen?

Ik bied yin yoga-oefeningen en begeleiding om het evenwicht te herstellen. Dit kan in groepslessen bij Zenmeesters. In kleine kring of individueel bied ik het aan in mijn eigen praktijk, waar ik het yin coaching noem.

Wanneer yin coaching?
Als je niet genoeg groeimogelijkheden ervaart in een groep, merkt dat yin lessen veel emoties bij je losmaken, of als je meer behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding of een therapeutische aanpak, dan is yin coaching iets voor jou. Ook als je specifieke klachten hebt en een persoonlijke benadering wilt. Zie de link: emoties en yin

Anne Marie

Hoe werkt yin coaching:
We starten altijd met een individuele intake. Tijdens de intake bespreek jij je wensen/doelen/thema’s die spelen in je leven en/of je fysieke klachten die je ervaart. Tijdens de intake maak je kennis met de yin coaching die ik bied. Vervolgens bepaal jij wat je route daarin wordt. Wil je aansluiten bij de yin coaching in kleine kring (max. 5 personen) of eerst starten met een aantal individuele sessies.

Yin coaching individueel:
Tijdens de individuele sessies stem ik alle oefeningen en houdingen volledig af op jouw behoeften en waar je staat in het proces. Je kunt ervoor kiezen om eerst individueel te beginnen en later deel te nemen aan de yin coaching in kleine groepen, of je kunt het hele traject individueel volgen als dat beter bij jou en jouw persoonlijke ontwikkeling past.

Yin coaching in kleine groep:
Tijdens de yin coaching in kleine groep wordt je begeleid in de houdingen, ontvang je persoonlijke aanwijzingen en werkt je tijdens de sessie aan jezelf en jouw gestelde doelen. Na afloop van de sessie is er de mogelijkheid om kort je ervaringen te bespreken, zowel in de groep als individueel. Je kunt het traject intensiveren door tussendoor een individuele sessie aan te vragen.

Op dit moment wordt de yin coaching in kleine groepen (max 3 personen) eens in de 14 dagen aangeboden op maandagavond: Ik geef nu begeleiding aan 1 groep. Wanneer ik meerdere groepen ga starten zijn de tijden: maandagavond van 19:00 – 20:00 en van 20:15- 21:15. De locatie is Philosofenallee 35, Zwolle.

Heb je interesse of ben je benieuwd of ik je verder kan helpen? Neem gerust contact met me op.